FUTBOL PRIMERA CATALANAEL MILLOREL PITJOR

Clara derrota de l’Alpicat

Els del Segrià, amb nombroses baixes, no van tenir cap opció davant del filial del Reus || Els visitants van sentenciar en el primer minut de la represa

Un jugador del Reus B en pressiona un de l’Alpicat, que té la possessió de la pilota.

“Nosaltres teníem molta il·lusió per aquest partit, però una mala primera meitat ens ha condemnat amb un 0-2. En el minut 1 de la segona, quan volíem sortir a remuntar, ens ha caigut el tercer”, va explicar Mena.

Preguntat pel rendiment del seu equip a la primera part de l’encontre, el tècnic va dir: “El que ha fallat sobretot ha sigut la pressió que hem fet a dalt, que no teníem del tot clara.”

?

alpicat

L’Alpicat va veure tallada ahir la gran ratxa de resultats, que l’havia tret dels llocs de descens, al caure davant del Reus B (0-3). L’equip de Jordi López Mena, amb nombroses baixes, es va veure molt superat pel conjunt tarragoní, encara que va fer mèrits per haver marcat almenys un gol.

El filial del Reus va ser dominador del partit des de l’inici. Els del Baix Camp es podrien haver avançat en el marcador ja en el minut 9 amb un un contra un de Garrido davant de Crisos, però el porter de l’Alpicat va estar esplèndid i va evitar el primer de la tarda amb una magnífica intervenció. En el rebot, Garrido es va tornar a quedar amb la pilota, però Edgar, molt atent, va aconseguir treure-l’hi dels peus.

L’Alpicat no va gaudir de grans ocasions, però sí que va fer les seues aproximacions a la porteria rival amb dos xuts de Kelly des de fora de l’àrea que se’n van anar desviats.

El primer gol del Reus B va arribar en el minut 20. En una jugada d’estratègia, Edgar va xutar creuat perquè Garrido, sol, empenyés la pilota al fons de la xarxa (0-1). L’Alpicat notava les moltes baixes amb què arribava al partit i era incapaç de reaccionar. Era el filial del Reus qui estava més a prop del segon gol, ja que s’atansava amb freqüència a la porteria rival. De fet, en el minut 28, Crisos va haver de tornar a intervenir per resoldre un mà a mà amb el visitant Edgar.

Tanmateix, el segon no va tardar a arribar. En el minut 35, Marcel es va dirigir amb molta facilitat cap a la frontal de l’àrea i des d’allà va llançar un potent xut davant del qual res va poder fer el porter de l’Alpicat (0-2). Amb aquest resultat es va arribar al descans i podria haver sigut pitjor per als de Mena, si no hagués estat per la gran actuació de Crisos.

A la segona part, conscient que l’equip necessitava reaccionar, Mena va donar entrada a l’equip a Francés, Amo i Vendrell. L’Alpicat volia aprofitar els primers minuts per intentar reduir distàncies en el marcador, però ràpidament, en el 46, va arribar la gerra d’aigua freda amb el tercer del Reus B, obra de Fabra al rematar una falta lateral. 0-3 i partit dat i beneït.

Malgrat la diferència en el marcador, els del Segrià ho van continuar intentant i van fer un bon segon temps, obligant el rival a defensar-se durant molts minuts a la seua pròpia àrea. L’acció més clara per als locals va ser per a Vendrell amb una rematada de cap en el minut 60, però Sillero, el porter visitant, va fer gala de reflexos per evitar el gol.

Els últims minuts van estar marcats per la intensa pluja que va caure sobre el Municipal i que va servir perquè els dos equips firmessin un pacte de no-agressió, tenint en compte que el partit estava més que resolt per als visitants.

“El Reus ha sigut molt superior a la primera meitat”L’entrenador de l’Alpicat, Mena, va analitzar el partit després del seu acabament: “El Reus ha sigut molt superior a la primera meitat i nosaltres no hem estat bé. Massa adversitats durant la setmana, tant meteorològiques com de baixes.”