HOQUEI PRIMERA DIVISIÓ

L’Alpicat derrota el Sant Feliu en un gran partit

Quarta victòria per a l’equip de Xavi Roy

Jugadors de l’Alpicat celebren un dels gols que van anotar ahir a la seua pista.

El Lleida.net Alpicat va aconseguir ahir la quarta victòria de la temporada, al derrotar per 6-4 el Sant Feliu en un partit molt complet dels jugadors de Xavi Roy, que van firmar una gran actuació coral en la qual tots van estar a gran nivell, sobretot el porter, Ricard Casals, amb actuacions de mèrit. L’Alpicat, que se situa en la setena posició de la taula, va encarrilar el partit a la primera part amb gols de Joan Ramon Serret, Ballestero i Zilken. A la segona part van sentenciar amb el 6-2, sense que perillés el triomf arran dels dos últims gols dels visitants.