EL MILLOREL PITJOR

Patida victòria del Mollerussa

La remuntada en els últims minuts fa justícia al treball dels del Pla d’Urgell || Malgrat les absències, els d’Edu March acaben l’any amb un merescut triomf que els reforça la moral

Un jugador del Mollerussa intenta assolir la pilota a l’àrea rival en una jugada d’atac.

El Mollerussa va acomiadar l’any amb una treballada i valuosa victòria en un partit complicat davant d’un bon rival, que va posar molt difícils les coses, i davant de qui va caldre remuntar el marcador advers amb què va finalitzar la primera meitat. Per a súmmum de mals, Edu March no va poder comptar amb tres dels seus jugadors habituals per l’expulsió que van patir en la jornada anterior i ni tan sols ell mateix, el seu segon entrenador i el delegat de l’equip van poder asseure’s a la banqueta del Municipal de Mollerussa per la mateixa raó, ja que també van acabar expulsats en l’últim partit.

Així, el Mollerussa, amb alguns juvenils a les seues files va afrontar el partit contra l’Artesa de Segre, que va sortir al camp molt concentrat i ben col·locat. La primera part amb prou feines va registrar ocasions de perill en cap de les dos àrees, amb els dos conjunts més ocupats d’assegurar la defensa que de buscar la porteria contrària. El joc va transcórrer durant molts minuts al centre del camp amb llargues jugades que acabaven la major part de les vegades en trets llunyans.

El gol de l’Artesa va arribar en l’execució d’una falta des de la frontal per part del visitant Ander en el minut 26 que, amb un xut fort i sec va batre Joel per col·locar el 0-1 al marcador. El Mollerussa va provar de reaccionar però el conjunt de la Noguera va saber defensar-se amb encert per arribar al descans en avantatge (0-1). Després del pas pels vestidors els locals van estirar les línies i es van llançar a l’atac per canviar el signe del partit. Els visitants, que començaven a acusar l’esforç realitzat, van començar a travar el joc i les contínues interrupcions, faltes i pèrdues de temps van deixar el partit sense ritme.

El Mollerussa, que sempre va creure en la victòria, va seguir intentant-ho i en el minut 82, una gran jugada de Marc Grau, que va conduir la pilota des de mig camp i després de diversos dríblings es va plantar davant de Martínez, que va batre per empatar el partit. El gol va donar noves empentes als locals i al minut 88, l’àrbitre va assenyalar un penal per mans en un embolic dins de l’àrea de l’Artesa. Edu Raya va executar la pena màxima i la va transformar en el 2-1. Malgrat l’avantatge, els de Mollerussa van insitir i la seua tenacitat va ser premiada en el temps afegit amb un altre penal que de nou Edu Raya va llançar per firmar el 3-1 definitiu i la victòria local.