El Castelldans remunta i goleja amb el Montoliu

Un jugador del Castelldans avança amb la pilota en una acció del partit d’ahir a Montoliu.

El Castelldans va remuntar l’únic gol del conjunt local i va acabar golejant en la visita al camp del Montoliu. Malgrat el resultat final, van ser els locals els que van inaugurar el marcador gràcies a Djitte, quan passava un minut del primer quart d’hora de joc. Tanmateix, el Castelldans no va tardar a reaccionar i set minuts més tard va aconseguir el gol de l’empat a través de Benaisaten (1-1, 23’), resultat amb què es va arribar al final del primer temps.

Després del descans, l’equip visitant va acabar de donar la volta al marcador gràcies a un gol de Masip en el minut 52. Ciurana, en el 65, va posar terra pel mig i va ampliar les distàncies marcant l’1-3. El quart i definitiu gol del Castelldans va ser obra de García, en el minut 83, que d’aquesta manera certificava la victòria amb golejada d’un conjunt visitant que es va mostrar superior al Montoliu al llarg dels 90 minuts del matx.

La pròxima jornada, el Castelldans rebrà a casa l’Albesa, mentre que el Montoliu tindrà descans.