El Mollerussa rep un càstig excessiu

El visitant Regany disputa la pilota al jugador local Tàpies en una de les accions del partit d’ahir.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va caure derrotat a casa davant del Torrefarrera en un partit més igualat del que reflecteix el resultat final (0-3). El conjunt visitant es va avançar en el marcador quan passaven dos minuts de la primera mitja hora de joc. Guti va aprofitar una badada defensiva de la defensa local per fer el 0-1. Després del descans, el Mollerussa va intentar aconseguir l’empat, però es va mostrar inoperant en els últims metres, mentre que el Torrefarrera va ampliar l’avantatge en el marcador per mitjà de Pere, gràcies a una altra imprecisió defensiva dels homes d’Edu March (74’). El 0-3 final va ser obra de Carlos en el minut 88.