Empat per allunyar-se de la zona de descens

El Pardinyes i l’Alcoletge van acabar empatant en un important partit per allunyar-se de la zona baixa.ITMAR FABREGAT

Pardinyes i Alcoletge van disputar un dels partits més igualats de la jornada tant per futbol com per situació a la classificació. La primera part va ser molt igualada, però va ser el Pardinyes el que es va mostrar més encertat que l’Alcoletge i va aconseguir anar-se’n al descans amb un avantatge d’1-0.

A la represa, el partit va seguir una tònica molt similar a la de la primera meitat, encara que amb un Pardinyes més animat pel seu gol que semblava que volia prendre el control del partit. Malgrat això, la mala sort va arribar per als lleidatans quan a 20 minuts del final un gol en pròpia porta suposava l’empat definitiu.