BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes pulveritza el Barberà

Guanya per 33 punts el quart classificat || Continua depenent d’ell per al ‘play-off’

Hermet i Pau López pressionen un jugador del Barberà.

Hermet i Pau López pressionen un jugador del Barberà.MAGDALENA ALTISENT

El Club Bàsquet Pardinyes va sumar ahir una victòria de mèrit i alhora contundent davant del quart classificat de la Lliga EBA, el Barberà, per 33 punts de diferència (90-57), que li permet continuar depenent de si mateix per classificar-se per al play-off d’ascens a la LEB Plata. L’equip que dirigeix Gerard Encuentra en té prou amb guanyar els dos partits que queden de la fase regular, a la pista del Palma i contra el Castelldefels al Barris Nord per assegurar-se una de les dos places per jugar per l’ascens.

Els lleidatans van jugar molt concentrats i mai van abaixar la intensitat, ni quan el partit estava ja vist per a sentència. Fonamentats en una gran defensa i tancant bé el rebot propi, el Pardinyes va poder executar el seu joc de contraatac, amb el qual va desarborar un Barberà que mai no va encertar la tecla per frenar el vendaval lleidatà. El 21-9 inicial va obligar el tècnic barceloní a aturar un partit que va arribar viu al final del primer quart (23-16). Ja al segon, els lleidatans van recuperar la renda de 13 punts i al tercer van rematar la feina a l’aconseguir que la diferència ja superés els 20 punts. L’últim quart va ser un passeig per als de Gerard Encuentra, que va rotar molt l’equip per dosificar esforços però sense abaixar la intensitat. La nota negativa va ser la lesió d’Aventín, que serà dubte per al pròxim duel.