HANDBOL FINAL FOUR LLIGA DE CAMPIONS

El Barça, sense final

Luka Cindric, del Vardar, intenta llançar davant de l’oposició de Viran Morros.

Luka Cindric, del Vardar, intenta llançar davant de l’oposició de Viran Morros.EFE

El FC Barcelona Lassa va perdre ahir la gran oportunitat d’aconseguir el desè títol de la màxima competició europea al ser derrotat a la semifinal de la Final a Quatre per 25-26 davant del Vardar macedoni, gràcies a un gol a l’últim segon del central croat Luka Cindric que va decidir un xoc equilibrat i emocionant.

De poc va servir el gran matx del lateral esquerrà macedoni del FC Barcelona, Kiril Lazarov, el seu màxim golejador amb sis gols, i de Gonzalo Pérez de Vargas (13 parades), davant la resposta del porter exblaugrana Arpad Sterbik (15 parades), al costat de l’encert del jove Álex Djushebaev (7 gols), així com del veterà extrem esquerrà Iván Cupic, també amb set (5 de penal).

El Vardar, la gran revelació de la temporada i que debutava en una Final a Quatre, va tenir una gran efectivitat ofensiva amb 26 gols de 41 llançaments (63%). Tot va arribar igualat fins al final. Lazarov empatava a 1:30 per a la conclusió (24-24), però Cindric avançava de nou el seu equip a menys d’un minut (24-25).

El Barça demanava temps quan faltaven 38 segons per al final per atacar sense porter; és a dir amb set homes de camp. I Lazarov empatava a 16 segons per al final. Temps de Rául González i jugada d’atac que Cindric culminava amb un llançament espectacular des de l’eix de l’atac davant del qual poc va poder fer Gonzalo. Es culminava la sorpresa.

L’equip de Xavi Pascual s’enfrontarà avui (15.15 hores) al Telekom Vészprém, hongarès que va perdre davant el París Saint-Germain per 26-27 en la primera semifinal.