FUTBOL TORNEIG PEPITO ESTEVE

L’Angulària i l’Almacelles At. empaten i decidiran a la tornada

El Soses goleja i deixa quasi decidit el seu pas

El Soses va golejar el Bellcairenc, a la imatge, i tret de sorpresa serà a la final.ÒSCAR MIRÓN

La pluja va fer perillar la celebració del partit, corresponent a l’anada d’una de les semifinals del Torneig Pepito Esteve. Finalment, i després de ploure tota la jornada, l’encontre va poder celebrar-se al deixar de ploure just a l’hora del xoc. El matx, que no va resultar gens brillant, amb les forces dels dos equips molt equilibrades, sí que va ser molt competit.

Es van avançar els visitants al minut 25 amb el gol de Montalbán. La reacció de l’Angulària no es va fer esperar i tan sols nou minuts més tard Bouhamidi va tornar l’empat al marcador. A la segona part els dos equips van provar d’atansar-se amb perill a l’area contrària però les defenses van predominar sobre els atacs i l’electrònic ja no es va moure.

A l’anada de l’altre duel de ‘semis’ del torneig, el Soses va golejar el Bellcairenc i posa un peu a la final

Amb aquest resultat, la resolució de l’eliminatòria i qui serà el classificat per a la final s’haurà de decidir a Anglesola la setmana que ve al partit de tornada.

Pel que fa a l’altre enfrontament de semifinals del Torneig, el Soses, en un gran partit, va golejar el Bellcairenc (5-0) i va deixar pràcticament sentenciada la classificació per a la final. Els locals van tenir una tarda inspirada i amb dos gols de Messalles, dos més de Benería i un altre de Roca van deixar fora de combat un fluix Bellcairenc que no va poder aguantar l’empenta local.