HOQUEI SOBRE PATINS EUROPEU

Un gol d’or deixa els lleidatans Duch i Pons sense el títol europeu

El llistat Sergi Duch va repetir ahir titularitat contra Portugal.

El llistat Sergi Duch va repetir ahir titularitat contra Portugal.MARZIA CATTINI

La selecció espanyola sub-17 d’hoquei sobre patins es va penjar la medalla de plata en el Campionat d’Europa de la categoria, que ahir va concloure a la localitat italiana de Fanano. El combinat nacional va caure finalment a la pròrroga (1-0) contra Portugal, després de 40 minuts molt intensos. El gol d’or anotat per José Gonçalves en el temps afegit va evitar que els lleidatans Sergi Duch i Jordi Pons es pengessin l’or. El llistat va tornar a repetir en el quintet titular i el del Cadí es va quedar ahir sense jugar. Els dos conjunts que reeditaven la final de l’any passat van protagonitzar un primer temps molt igualat, sense gols i amb respecte mutu, en el qual els dos porters, Pérez i Edo, van ser protagonistes. El segon acte es va desenvolupar pels mateixos camins i el partit se’n va anar a la pròrroga. Abans, Espanya va disposar d’una gran ocasió per sentenciar la final, però Freitas va endevinar el llançament de penal llançat per Sergi García. En el temps extra va arribar el gol portuguès que va valer finalment un or.