FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Nova entrepussada a casa

El col·legiat Hernández Hernández, en el moment de mostrar la cartolina groga a Carvajal.EFE

El Llevant va arrancar un punt ple de mèrit a l’estadi Santiago Bernabéu (1-1), davant d’un Reial Madrid que continua sense vèncer a LaLiga com a local i que encadena el segon empat seguit davant de l’afició. El tècnic blanc, Zinedine Zidane, va errar en el plantejament, en un nou partit obligat a remuntar i que no va trobar el miracle final, al repel·lir el pal el xut de Kroos ja al temps afegit. No va funcionar en aquesta ocasió la política de rotacions de Zinedine Zidane i l’equip, com li acostuma a passar en el primer partit després d’una aturada internacional, no va trobar mai ritme ni tensió en el matx. Va pagar molt cara una badada en els primers compassos i va demostrar que continua necessitant que torni Cristiano Ronaldo –segueix de baixa per la sanció de la Supercopa– i la seua voracitat golejadora.

Tampoc li va sortir bé al francès prescindir d’Isco i Modric, els seus dos millors centrecampistes en la creació ofensiva d’un equip lluny de la seua millor versió, que amb prou feines va crear ocasions de gol durant els 94 minuts davant d’un conjunt granota ben plantat i que va treure el màxim partit a l’única que va tenir. A més, el Reial Madrid va perdre Karim Benzema per lesió i va patir l’expulsió de Marcelo al minut 89. Benzema es va fer una ruptura muscular i podria estar com a mínim un mes de baixa.

L’acta del col·legiat Alejandro José Hernández Hernández del partit entre el Reial Madrid i el Llevant va reflectir que l’expulsió per targeta roja directa al brasiler Marcelo va ser agressió al rival, la qual cosa provocarà una sanció d’almenys dos partits. Per tant, en el pròxim encontre, el Madrid visitarà Anoeta sense Cristiano, Marcelo ni Benzema.