BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes venç el Vic

El Pardinyes va jugar un partit molt complet amb el Vic i va sumar la segona victòria del curs.MAGDALENA ALTISENT

El Pardinyes va sumar la segona victòria de la temporada i la primera com a local després d’escombrar (82-65) un Vic que fins ahir es mantenia com a líder invicte de la Lliga EBA. L’excel·lent defensa plantejada per l’equip de Gerard Encuentra va lligar de mans un rival que cedia per 28 punts després del descans i que va maquillar el marcador.

Els lleidatans van iniciar el partit dominant i creant molts problemes al rival, incapaç de trobar-se còmode en atac. D’aquesta forma, el Pardinyes va tancar el primer quart doblegant el Vic al marcador (22-11). Els barcelonins van intentar atansar-s’hi, però el Pardinyes, a base de triples, va mantenir certa distància (40-30). Un últim impuls de l’equip d’Encuentra va fer que s’assolís el descans amb una renda de 15 punts en l’electrònic (45-30).

Dos triples consecutius d’Oriol Jorge i Gasque van inaugurar un tercer quart en el qual el Pardinyes va acabar per sentenciar el duel, ja que va completar un parcial de 18-0 per assolir la màxima de 28 punts (58-30). El Vic era incapaç de trobar solucions a les seues carències ofensives. Molt més relaxats, els lleidatans van cedir terreny, cosa que va aprofitar el rival per assolir els últims deu minuts 21 punts per sota (65-44).

El Vic es va mostrar molt més agressiu en l’últim quart del partit, amb un Pardinyes molt més erràtic. Un parcial de 0-8 va provocar un temps d’Encuentra, ja que la victòria no podia escapar-se. A força de triples, els barcelonins es van situar a dotze punts, però el temps corria a favor dels lleidatans, que finalment van aconseguir una victòria que els situa en la part alta de la classificació.