El Vallfogona mereixia puntuar davant del líder

El Mollerussa va acabar emportant-se els tres punts de Vallfogona en un partit molt disputat.MAGDALENA ALTISENT

El Vallfogona va caure davant del Mollerussa per la mínima (0-1). Els locals van començar molt bé i en dos arribades en els primers deu minuts van donar un seriós avís. El Mollerussa també va tenir dos o tres jugades en les quals hauria pogut marcar. Ja a la segona part, el domini dels visitants va ser contrarestat per bons contraatacs del Vallfogona. En el minut 59 va arribar la jugada clau, en la qual unes mans prèvies del Mollerussa no assenyalades van acabar en un penal que, transformat per Daniel, va significar el 0-1. En els minuts finals, Alamán va tenir l’ocasió per empatar, però la rematada va sortir fregant el pal.