HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

Quarts en solitari

L’ICG no falla a la pista del penúltim i se situa sol darrere dels tres grans a la classificació || Feia dos anys i mig que no deixava la porteria a zero

Els jugadors de l’ICG Software Lleida celebren un dels gols ahir a Palafrugell.

Els jugadors de l’ICG Software Lleida celebren un dels gols ahir a Palafrugell.ICG SOFTWARE LLEIDA

L’ICG Software Lleida va aconseguir una clara victòria ahir a la nit a la pista del Palafrugell (0-3) que el situa quart en solitari a la classificació, únicament darrere dels tres grans de l’OK Lliga: Barça, Liceo i Reus. Com demanava la vigília el tècnic lleidatà Albert Folguera, que apuntava la necessitat de guanyar els equips teòricament inferiors per ser ambiciosos, l’ICG Lleida no va fallar a la pista del penúltim classificat, que només havia aconseguit guanyar en la primera jornada.

La victòria d’ahir de l’ICG Lleida va ser la d’un equip madur i amb ofici, cosa que tantes vegades havia reclamat Folguera en anteriors temporades quan s’escapaven punts increïbles. Una altra dada important: feia dos anys i mig que no aconseguia deixar la porteria a zero a l’OK Lliga.

De sortida, el conjunt lleidatà va voler imposar la seua teòrica superioritat, però les ocasions de gol que va tenir no es van arribar a materialitzar fins que faltaven dos minuts per al descans. Van ser claus Jordi Creus, que va inaugurar el marcador, i poc després Lluís Tomàs, que va aturar un penal quan faltaven segons per al descans.

Amb 0-1 al marcador l’ICG Software Lleida va aconseguir ampliar la renda en el minut 17 una altra vegada gràcies a Creus. Era el gol que donava certa tranquil·litat, però que calia saber mantenir per evitar que el Palafrugell es fiqués en el partit. Els homes d’Albert Folguera van saber moure bé la bola en lloc de llançar-se esbojarradament a l’atac. La superioritat lleidatana es plasmava definitivament a l’arribar a la conclusió quan Roberto di Benedetto anotava el 0-3.