El Lleida empata a casa (1-1) davant de l'Elx i suma la setena jornada seguida sense guanyar

Una llanci del partit disputat aquesta tarda

El Lleida empata a casa davant de l'Elx (1-1) i suma la seua setena jornada seguida sense guanyarMagdalena Altisent

El Lleida Esportiu ha tornat aquesta tarda a la realitat de la Lliga després de la seua gesta a la Copa del Rei eliminant a la Reial Societat i ha hagut de conformar-se amb un empat a casa davant de l’Elx (1-1), amb la qual cosa suma la seua setena jornada sense guanyar, en les quals només ha sumat 4 dels 21 punts en joc, la qual cosa l’ha portat a passar de llocs de play off d’ascens a situar-se en posicions de la zona mitjana-baixa de la taula.

L’equip que dirigeix Gerard Albadalejo ha sortit adormit al camp i s’ha trobat aviat amb un gol en contra, ja que Verdú ha avançat els il·licitans en el minut 10 amb un rematada a la sortida d’un córner. Al Lleida li ha costat reaccionar i ha tingut la seua primera gran oportunitat un quart d’hora després, quan el porter visitant ha evitat que un gran rematada de cap de Marc Nierga acabés en gol. Des d’aleshores fins el descans tot just hi ha hagut ocasions i l’Elx ha mantingut el control del partit.

El descans ha provat bé al Lleida, que ha començat la segona meitat decidit a remuntar. Així, després d’una gran oportunitat de Satrústegui en el minut 51, tot seguit Javi López ha firmat l’empat amb un rematada des de l’àrea petita. En aquella fase del partit ha fet la sensació que els locals s’acabarien emportant el gat a l’aigua, però l’entrenador de l’Elx ha reaccionat amb un doble canvi i, a poc a poc, els visitants han tornat a aconseguir el control del joc i han tingut les millors ocasions per guanyar. El porter del Lleida Diego Rivas ha estat providencial amb dos grans parades en els minuts 75 i 79 que, com a mínim, han servit per salvar un punt. Ni l’entrada al terreny de joc primer d’Iván Agudo ni la de l’heroi de la Copa, Bojan Radulovic, ja a prop del final del partit no han servit perquè el Lleida tingués més pólvora en atac.