HOQUEI SOBRE PATINS

L’ICG Lleida jugarà la Final Four

L’equip lleidatà va empatar en la pista del Sporting Tomar (4-4) i lluitarà pel títol gràcies al 4-2 de l’anada

L’ICG Software Lleida s’ha classificat per a la primera Final Four europea de la seua història després d’empatar en la pista del Sporting Tomar (4-4) i fer valer el 4-2 aconseguit en l’anada. Els llistats han manat gairebé sempre al marcador i només han patit quan els lusitans han situat el 3-2 al marcador, a tres minuts del final. Però dos gols anotats per Darío Giménez, aquest de falta directa, i Andreu Tomàs en el mig minut posterior han segellat la històrica classificació.

El president del club, Enric Duch, ha confirmat després de la classificació que a partir de dilluns es posaran a treballar amb la Paeria per demanar l’organització de la Final Four, que es disputarà els dies 28 i 29 d’abril.

Per la seua part, Albert Folguera, tècnic llistat, ha reconegut que "he patit molt. Sabíem el que ens anàvem a trobar però hem fet un partit molt seriós".