BÀSQUET

El Cadí La Seu perd el derbi davant del Girona

El seu mal percentatge en els triples ha acabat sent determinant en la derrota per 63-76

El Cadí La Seu perd el derbi davant del GironaAgustí Peña

El Cadí La Seu no ha pogut donar la sorpresa i ha sucumbit davant del potencial de l’Uni Girona, que s’ha rescabalat de la dolorosa eliminació europea en mans del Galatasaray amb un triomf treballat, que, tanmateix, no ha pogut tancar fins l’equador de l’últim quart (63-76). El mal percentatge de les urgellenques en el triple, amb 7 cistelles de 31 intents, pel 9 de 19 de les gironines, ha acabat sent determinant en una derrota que deixa a les de Bernat Canut en la cinquena posició, encara en zona de play off però empatades amb Gipuzkoa i Bizkaia.

El Cadí ha anat gairebé sempre per darrere al marcador i en el tercer quart ha aconseguit remuntar 10 punts de desavantatge gràcies a un parcial d’11-1, amb especial aportació de Caitlyn Ramirez, autora de vuit dels onze punts. El partit s’ha trencat quan faltaven tres minuts per al final, quan dos triples de Núria Martínez i Buch han elevat la renda fins els 13 punts (59-72), la màxima en tot el partit per a un Girona que ja no ha patit més.