HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana cau golejat

Victòria Porta condueix la bola en una acció del partit d’ahir al Municipal de Vila-sana.EDGAR ALDANA

El Vila-sana va caure golejat ahir a casa amb el Vilanova (2-6) i va sumar la segona derrota consecutiva davant de l’afició. Les del Garraf van asfixiar les del Pla d’Urgell amb una intensa pressió que van aguantar fins al xiulet final i que els va permetre sortir al contraatac amb molta facilitat. El Vila-sana, a més, fa un pas enrere en les aspiracions a la classificació i cau a la vuitena plaça de la taula. Malgrat el resultat final, el Vila-sana va començar el duel dominant el joc. Tanmateix, el primer a avançar-se va ser el Vilanova a l’aprofitar un contraatac que Pascual va convertir en gol. Tan sols un minut més tard, Maria Porta es va encarregar de neutralitzar l’avantatge visitant amb un tret des de mitja pista, que va posar l’1-1 en el marcador, resultat amb què s’arribaria al descans.

A la represa, la situació es va torçar per a les del Pla d’Urgell, que tot just començar van desaprofitar un llançament de falta directa que Victòria Porta no va ser capaç de fer pujar al lluminós. A la jugada següent, no obstant, el Vilanova tampoc va ser encertat i no va ser capaç de convertir un altre llançament de falta directa. Tanmateix, la defensa pressionant del Vilanova no permetia a les del Pla arribar amb perill a la porteria defensada per Briva, i al seu torn les vilanovenques sí que aprofitaven les oportunitats a la contra. Així, Córdoba va anotar dos gols de forma gairebé consecutiva per posar l’1-3 a l’electrònic quan faltaven vint minuts per al final.

Quan el Vila-Sana semblava que tornava a entrar al partit va arribar l’1-4, obra de Flores, que va aprofitar una falta directa per la targeta blava que l’àrbitre va mostrar a Maria Porta.

Ja amb l’enfrontament molt costa amunt, el Vila-sana va seguir intentant arribar a la porteria visitant, encara que en cap moment va aconseguir crear gaire perill. Així doncs, a falta de deu minuts per al final, Mas encara va obrir més la ferida anotant l’1-5, novament després d’un robatori de bola i una contra. A la jugada següent, Victòria Porta va retallar distàncies des del punt de penal, tot i que el gol de poc servia ja a les del Pla d’Urgell, que encara n’encaixarien un més, obra de Flores a falta de tres minuts per a la finalització.

El tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, es va mostrar decebut amb el rendiment de l’equip després del partit. “Ha estat un partit molt fluix, ens ha faltat ritme i el Vilanova ho ha sabut aprofitar”, va explicar.