EL MILLOREL PITJOR

El Borges es queda sense premi

Els de les Garrigues van mantenir les opcions fins al final quan el Sants va mostrar la seua efectivitat || La falta d’encert va condemnar uns lleidatans que van merèixer almenys un punt

Tres jugadors del Sants pressionen un jugador del Borges en una acció del partit.ÁREA 11

Partit boig al camp de l’Energia que es va emportar el Sants ja que va mostrar més capacitat golejadora, si bé el més just hauria estat un empat. Al feu verd-i-blanc es van enfrontar dos equips amb els deures fets, i això va oferir un duel sense complexos i de diversió golejadora, en què es va aparcar el resultat i les exigències defensives.

La primera part va ser molt anivellada, amb un Sants dominant a partir del control de la pilota i la possessió, i al seu torn el Borges generava perill a la contra. El lleidatà Eudald, molt participatiu, va col·laborar amb les internades de Pijuan i la referència atacant que va suposar Montoy. Amb aquesta igualtat d’ocasions per als dos equips, el conjunt lleidatà va ser el primer a avançar-se quan als cinc minuts de joc, Pijuan trencava per l’esquena de la defensa i l’hi picava amb mestria a un Yamandú que no podia fer res per salvar el 0-1. El joc combinatiu del Sants va permetre una nova jugada de perill per als de Barcelona que, amb la distracció momentània del la línia defensiva ilerdenca, va permetre als locals marcar el gol de l’empat. Navarro, el gran golejador del matí amb tres gols, va rematar sol al pal dret de la porteria lleidatana que va aconseguir tornar la igualada abans que el col·legiat assenyalés el descans. El duel va embogir a partir de la segona meitat. Els locals van tenir una clara opció que la defensa i el porter lleidatà va evitar, i per la seua banda el local Yamandú va fer el mateix al treure una manyopla miraculosa per desviar el tret d’Eudald, un dels més destacats. El mateix jugador provaria fortuna al 58 i aquesta vegada el porter verd-i-blanc no va aconseguir aturar el potent tret sec (1-2). Els locals es van enrabiar i les defenses van començar a fer aigües. Navarro va fer que els de les Garrigues s’arrosseguessin amb el 2-2 quatre minuts més tard. Amb la igualada, el Sants va fer un pas endavant. Navarro va acariciar el tercer, amb rèplica d’un Pijuan que va enviar el xut una mica alt. Al tram final, hi va haver una anada i tornada constants i amb un Navarro molt llest que va aconseguir completar el triplet. Borrull, en una altra arribada barcelonina, va elevar el 4-2 en el marcador. Ja sobre el final del temps, el veterà Vives va tancar el marcador anotant el 4-3 definitiu que deixava sense premi el Borges.