Triomf fàcil del Lleida abans de l'estrena

Goleja l’Andorra, de Primera Catalana, amb tres dels quatre gols a pilota aturada, dos dels quals de penal, abans de rebre diumenge a la Lliga el Vila-real B || Emotiu homenatge a Emili Vicente

Juanto Ortuño celebra el primer gol, amb César Soriano darrere, ahir durant el partit.ITMAR FABREGAT

Dos dels equips que va entrenar Emili Vicente s’enfrontaven ahir per homenatjar-lo en el trofeu que porta el seu nom. Va ser un partit carregat d’emotivitat, que es va adjudicar amb claredat el Lleida Esportiu davant de l’Andorra, de Primera Catalana (4-1), amb tres dels seus gols a pilota parada, dos dels quals de penal.

La diferència de categoria entre els dos equips es va notar ja d’inici, atès que en el minut 3 ja guanyaven els d’Albadalejo amb un gol de Juanto aconseguit al rematar de cap a la sortida d’un córner una pilota servida per Marc Martínez (1-0).

El desenvolupament del matx va ser plàcid i majoritàriament al camp de l’Andorra. Encara que el Lleida va tenir més oportunitats, en un tret de Marc Martínez i en un un contra un de Juanto, el segon gol no va arribar fins al minut 40, quan el mateix Marc va transformar un penal comès sobre Alpha.

Després del descans hi va haver carrusel de canvis en el quadre local, que va renovar l’alineació de dalt a baix, com és habitual en la pretemporada. El conjunt andorrà va tenir la seua oportunitat i, en un contraatac aïllat, Aláez es va plantar davant de Josemi i va enviar la pilota a la xarxa (2-1), dedicant el gol a Emili Vicente en un gest molt aplaudit pel públic.

Quatre minuts després, tanmateix, el Lleida va augmentar de nou la diferència, aquest cop gràcies a una centrada des de la dreta de Dalmau que Adrià Gené va enviar a la xarxa en un sol toc (3-1).

A partir de llavors, el partit va entrar en una fase d’assossec que es va prolongar fins a la recta final. En el minut 87, l’equatorià Quintero va caure dins l’àrea i Pedro Martín va convertir el penal en el 4-1, que va arredonir el resultat i que va certificar el Lleida com a vencedor del II Trofeu Emili Vicente.