El Linyola goleja per sumar la primera victòria

El Linyola va ser més constant i va acabar sumant tres punts que l’aixequen a la setena posició.EDGAR ALDANA

El Linyola va aconseguir la primera victòria de la temporada a costa d’un Juneda que va arribar a empatar el partit abans del descans. El Linyola va sortir molt més actiu en atac que els rivals i aconseguia marcar el primer gol del duel al minut 21. Tan sols dos minuts després va arribar el segon, que ja va deixar molt complicada la remuntada visitant. Malgrat el 2-0, el Juneda no va abaixar els braços i en tot just sis minuts va empatar l’encontre per arribar al descans 2-2. A la segona meitat, el Linyola va tornar a dominar i va aconseguir a escapar-se de nou en el marcador per vèncer, definitivament, 4-2 el Juneda.