EL MILLOREL PITJOR

El Mollerussa ja és líder

Goleja a domicili, després d’un gran primer temps, el Vista Alegre, amb què estava empatat a punts || Els del Pla d’Urgell segueixen amb ple de victòries

Un jugador del Vista Alegre rebutja davant d’un del Mollerussa que intentava controlar la pilota.ÁREA 11

Mollerussa i Vista Alegre arribaven al partit amb ple de victòries i amb sensacions molt positives després de disputar les tres primeres jornades. El duel es presentava com un dels més interessants de la jornada. Un matx en el qual una victòria significava fer un pas més al capdamunt de tot de la taula. I així ho va fer el Mollerussa. El conjunt de Josep Maria Turull va ser superior i es va emportar els tres punts en un encontre marcat per un gran primer temps.

El Mollerussa va començar el partit molt connectat i al minut 20 es va avançar gràcies a un gol de Putxi. Un gol que feia justícia. Els minuts continuaven passant i el Mollerussa seguia molt atent a totes les jugades i era capaç de robar la pilota ràpidament en camp contrari per generar perill. Una pressió que va servir perquè quan passava mitja hora de partit pugés el 0-2 al marcador.

Al segon temps, el Vista Alegre va sortir més connectat al terreny de joc amb la intenció de retallar diferències. I així va ser, perquè al quart d’hora de la represa va arribar el gol local des dels onze metres. Un gol que va aixecar els ànims dels locals i que va posar en un compromís un Mollerussa que semblava un altre equip.

Després de l’1-2, Turull va decidir moure la banqueta amb la intenció de tranquil·litzar el joc i de posar una mica de pausa a un xoc que cada vegada tenia més controlat el conjunt local. Les entrades de Marc Álvarez i d’Edu van donar aire fresc a un Mollerussa que ràpidament va anotar el tercer gol, obra de Crivi. Un gol que donava tranquil·litat a un Mollerussa que havia fet prou mèrits per emportar-se els tres punts de Can Vinader.

Però l’encontre no va estar tancat fins que Edu Raya va anotar el gol que sentenciava al minut 75. Era l’1-4 definitiu. Un gol que servia al Mollerussa per col·locar-se líder en solitari.

La pròxima jornada els del Pla tornaran a jugar a casa contra un Tàrrega que no ha començat bé la Lliga. Tot un derbi lleidatà en el qual el Mollerussa no es pot confiar si vol continuar sumant a dalt de tot.

“Tenim els peus a terra, la nostra plantilla és molt jove”

El tècnic del CFJ Mollerussa, Josep Maria Turull, estava lògicament content per la victòria i la trajectòria que acumula fins ara l’equip, però es va mostrar també molt prudent perquè la Lliga no ha fet més que començar. “No ens podem confiar, tenim els peus a terra. Sabem quin és el nostre objectiu i fins ara anem pel bon camí”, va assenyalar Turull.