El Pinyana es refà i pressiona els de dalt

Un jugador del Les intenta desfer-se de dos rivals locals en una jugada de l’encontre.MAGDALENA ALTISENT

El Pinyana va clavar un cop sobre la taula i va arreglar la patacada de la darrera jornada. La primera part va ser un mer tràmit, ja que es va arribar al descans sense haver estrenat el marcador, 0-0. El Les va aguantar el tipus, fins que Regol va avançar l’equip només 5 minuts després de l’inici de la segona meitat. Dos minuts més tard, els locals es quedaven amb un menys després de l’expulsió de Cuy i semblava que el Les tindria oportunitat d’empetitir l’àrea rival. Va ser tot un miratge perquè primer Sarroca al 67 i després Antolí al 75 van anotar i tancar el duel, que va maquillar el visitant Orozco tres minuts més tard. El Pinyana és tercer a un punt del líder, el Soses.