Pardinyes B goleja amb un 'hat-trick' de Moma

Imatge d’arxiu del Pardinyes B, que va derrotar ahir el Coll de Nargó per 5-2.

Imatge d’arxiu del Pardinyes B, que va derrotar ahir el Coll de Nargó per 5-2.CF PARDINYES

El Pardinyes B va derrotar el Coll de Nargó en un partit dominat totalment per l’equip local. Els locals es van avançar al marcador al minut 19 amb el primer gol de Moma, seguit d’un gol en pròpia porta dels visitants. Dos gols més de Moma i un del visitant D. Ponte van deixar el resultat 4-1 a l’arribar al descans. A la segona meitat, el Coll de Nargó va intentar agafar les regnes de l’encontre i va marcar el segon gol, però finalment, l’equip local va anotar l’últim gol al minut 75, que va sentenciar el partit al seu favor. Així doncs, el Pardinyes B puja tres posicions a la classificació i se situa d’aquesta manera a la novena plaça.