Remuntada de l'AEM a la recta final

El 3-2 de Natàli va ser molt protestat per les visitants

Una acció del partit d’ahir entre l’AEM i el Sant Pere.

Una acció del partit d’ahir entre l’AEM i el Sant Pere.MAGDALENA ALTISENT

L’AEM va remuntar ahir amb l’Europa (3-2) en un partit que va acabar amb polèmica. Les lleidatanes es van refer de la derrota de la setmana passada amb el líder, el Seagull, amb un triomf en un partit en què van aconseguir capgirar el marcador amb dos gols de falta als últims deu minuts, el segon després d’un llançament que la portera visitant va aturar dins de la porteria i que l’àrbitre assistent va donar com a vàlid davant de les protestes visitants. L’encontre va començar amb domini total de l’AEM, que va estavellar fins a dos pilotes al travesser abans d’avançar-se al minut 15 una genialitat de Natalia dins de l’àrea. Després del gol, l’AEM va seguir dominant, encara que la pilota semblava que no volia entrar i finalment va ser l’Europa el que es va anotar el segon gol del partit per mitjà de Pili Porta, que va sorprendre totes les defensores locals per batre Saray a l’1 contra 1. El gol visitant, que havia arribat en el millor moment de l’AEM, va deixar les lleidatanes tocades i això es va notar a la represa. Les locals seguien tenint la possessió però ara l’1-3 semblava més a prop que l’empat. Tot va canviar, a partir del 70 amb l’entrada de les lleidatanes Iris, Lídia i Laia, que van tornar a donar verticalitat al quadre lleidatà. Així, l’AEM, al minut 80, va aconseguir forçar una falta que Nadia va enviar al fons de la xarxa després de superar la barrera per l’exterior. Lluny de conformar-se, al 88, un altre llançament de falta, aquest cop de Natàlia, significava el 3-2 definitiu. Aquest últim gol, tanmateix, va generar polèmica, ja que la portera visitant va parar el llançament, tot i que dins de la porteria segons la jutge assistent que va donar el gol per bo. L’Europa, llavors, es va bolcar a buscar l’empat amb pilotes llargues a la desesperada, però ja no va poder evitar el triomf de l’AEM.