Eva Ledesma, or en l'Europeu d'Eivissa

Àngel Vidal i Eva Ribalta, subcampions d’Espanya

Eva Ledesma, amb la medalla d’or europea d’Aquabike.

Eva Ledesma, amb la medalla d’or europea d’Aquabike.SEGRE

La lleidatana Eva Ledesma, del club Tri-4.40, es va proclamar ahir campiona del grup d’edat 35-39 anys en la modalitat d’Aquabike als Campionats d’Europa Eivissa Multiesport. A més, Àngel Vidal i Eva Ribalta es van proclamar subcampions de la Copa d’Espanya en les seues respectives categories, competició que acabava coincidint amb els Campionats d’Europa.

Ledesma va aconseguir proclamar-se vencedora en una prova molt dura, en la qual es va haver de retallar el tram de ciclisme per les males condicions meteorològiques i el mal estat de la carretera. A més, el segment de natació va estar en dubte fins a últim hora, també pel mal temps.

Per la seua part, els triatletes del club triatló Prosán, Àngel Vidal i Eva Ribalta, es van proclamar també a Eivissa subcampions de la Copa d’Espanya de mitja distància de triatló, la prova final de la qual coincidia amb l’Europeu d’aquesta distància. En la classificació general de la prova balear, Vidal va acabar el 15, el segon espanyol al grup d’edat 45-49 anys; i Ribalta va ser sisena, la primera espanyola al grup d’edat 40-44 anys. També va destacar la cinquena posició a la Copa d’Espanya de Pere Porta, en categoria 50-55 anys.