El Lleida reafirma el seu lideratge guanyant a Peralada (1-2)

El Lleida s’ha reafirmat aquest migdia com a líder del seu grup després d’imposar-se en el camp del Peralada, filial del Girona, per 1-2, amb la qual cosa suma la seua cinquena jornada sense perdre. Els de Gerard Albadalejo, al contrari del que ha succeït altres vegades, han sortit a buscar el partit, i ja en els primers minuts Mousa ha tingut la primera ocasió del gol. Fruit del seu domini, en el minut 12 ha arribat el primer gol, quan Calavera ha donat un gran passi a Juanto Ortuño, que ha superat el porter i ha marcat el 0-1, en el seu sisè gol de la temporada. El Lleida ha continuat imposant el seu joc i uns minuts després la meta local ha evitat amb una gran parada que un tret de Fernando Cano fes pujar el 0-2 al marcador. El Lleida ha continuat controlant, encara que sense grans ocasions, mentre que els locals només s’han atansat a la porteria de Pau Torres a falta d’uns minuts pel descans. Amb el 0-1 ha acabat la primera meitat. La segona ha començat malament per al Lleida, ja que l’àrbitre ha xiulat un penal en contra que ha servit a Miguelez per posar l’empat al marcador en el minut 51. Però només dos minuts després, Pedro Martín ha marcat l’1-2 aprofitant un gran passi de Fernando Cano, en el seu onzè gol de la temporada. Els locals han pogut empatar en el minut 59, quan han estavellat un tret al travesser. Fins al final del partit, el Lleida ha intentat controlar el joc i no ha passat per grans aclaparaments, encara que Pau Torres ha evitat l’empat en el minut 87 parant un cop de cap de Pachón. Amb aquesta victòria, el Lleida suma 30 punts, un més que el Villarreal B, encara que l’Hèrcules podria atrapar-lo si guanya a Sabadell.