Just repartiment de punts

Els dos equips ofereixen el millor partit en el que va de temporada al Joan Capdevila || El Tàrrega confirma la dinàmica positiva després del mal inici

Un jugador del Tàrrega prova d’eludir la defensa de dos rivals.

Un jugador del Tàrrega prova d’eludir la defensa de dos rivals.XAVIER SANTESMASSES

La UE Tàrrega i el Manresa van empatar (1-1) en un gran partit, amb seguretat el millor dels disputats aquesta temporada al Joan Capdevila, i en el qual els dos equips mai van renunciar a la victòria. El Manresa va colpejar primer però el Tàrrega no va tardar a reaccionar.

El matx va ser intens des de l’inici i va tenir fases de domini altern. Encara que la vigilància entre els dos conjunts no va possibilitar gaires jugades de perill, Alberto va tenir la primera, en el minut 25, que va acabar a les mans del porter visitant, i també Enríquez i Ander ho van intentar en els minuts 35 i 38 respectivament, encara que cap de les dos jugades va trobar el camí de la porteria rival. Es va arribar al descans amb l’empat inicial. Ja a la segona part, el Manresa va sortir a demostrar per què és considerat un dels candidats a l’ascens i va començar a desplegar tot el seu joc. En el minut 52, el visitant Sergi, amb un cacau sensacional que es va colar per l’escaire, va establir el 0-1. Edu Berrocal va introduir llavors tres canvis i l’entrada de Jofre, Vargas i Diego, i el joc de l’equip blaugrana va canviar per complet, va tenir més profunditat i van començar a arribar amb perill a la porteria de Busquets. Fruit d’aquesta millora va arribar l’empat en el minut 63 en una rematada espectacular de Maikel que va entrar per l’escaire i es va convertir en l’1-1. D’allà fins al final els dos equips van saber posar ordre a les defenses i van donar per bo l’empat. En resum un gran encontre entre dos rivals que no s’enfrontaven en partit oficial des de feia més de deu anys, i dos grans gols que van ser el colofó a un bon joc i a un entretingut xoc. Sens dubte hauria sigut millor per a la UE Tàrrega aconseguir una victòria, però també és cert que l’empat davant d’un gran equip com ho és el conjunt del Manresa no deixa de ser un bon resultat que confirma que els blaugranes es mantenen a l’alça i, després d’un mal inici de Lliga, sumen amb aquesta set setmanes d’imbatibilitat tutejant equips prestigiosos com el Viladecans, el Muntanyesa o el Manresa, davant dels quals ha sumat cinc dels nou punts possibles.

“Hem sabut reaccionar bé després del gol” Una vegada acabat el partit l’entrenador de la UE Tàrrega, Edu Berrocal, va manifestar: “Ha sigut un partit igualat que s’ha pogut decantar d’un costat o d’un altre”. Sobre el resultat final, va dir: “Hem lluitat per canviar la dinàmica i hem merescut l’empat.” Sobre el rival, va assegurar: “És un equip molt fort amb una trajectòria impressionant fora de casa que ens ha portat al límit, per la qual cosa el punt aconseguit és de campió.”