HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Triomf contundent

El Vila-sana es va imposar al Cuencas Mineras en un partit que va dominar de principi a final || Les del Pla d’Urgell enllacen sis victòries consecutives

Victòria Porta pugna per la pilota amb una jugadora del Cuencas Mineras.

Victòria Porta pugna per la pilota amb una jugadora del Cuencas Mineras.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana va sumar ahir la sisena victòria consecutiva davant d’un rival de la part baixa de la classificació, el Cuencas Mineras asturià, per un contundent 4-0. Malgrat el resultat final, les visitants es van mostrar molt sòlides durant la primera meitat, en la qual les del Pla d’Urgell només van ser capaces d’anotar un gol. Tanmateix, a partir de la mitja hora de joc, el Vila-sana es va començar a trobar còmode i va començar a veure porta amb facilitat.

Tot just iniciar-se el partit va quedar clara la diferència entre els plantejaments del partit dels dos conjunts. El Vila-sana va sortir disposat a controlar el joc mentre que les asturianes es van tancar darrere a l’espera de poder sorprendre les lleidatanes en algun contraatac.

Només havia passat un minut quan el Vila-sana va tenir la primera opció clara per marcar, amb un penal que Victòria Porta no va poder fer pujar al marcador. El primer gol del partit no va arribar fins al minut 12, quan Maria Porta va aconseguir batre la portera visitant.

Les del Pla d’Urgell van continuar buscant la porteria rival, però la defensa del Cuencas Mineras no va cedir. Per la seua part, les asturianes també haurien pogut estrenar el caseller, però la portera lleidatana, Anna Ferrer, es va mostrar molt segura.

Després del descans, el partit va fer un tomb. El Vila-sana va començar a trobar-se còmode sobre la pista i en qüestió de cinc minuts va marcar tres gols, obra de Maria i Victòria Porta i de Joana Comas, que van deixar el partit vist per a sentència i col·locaven el 4-0 al marcador que acabaria sent definitiu.

Amb aquest triomf, el Vila-sana es col·loca provisionalment tercer en l’OK Lliga femenina, a l’espera que el Palau de Plegamans disputi el seu partit davant del Citylift Girona.