EL MILLOREL PITJOR

L'EFAC segueix fort i goleja el Lleida B

Els de Paco Vázquez mostren el bon moment i la solidesa del seu joc i s’emporten tres punts importants || El Lleida B va jugar un bon partit però encadena la setena jornada sense guanyar i la derrota l’enfonsa a la zona baixa de la taula classificatòria

El Lleida B ho va intentar tot però va caure amb l’EFAC.

El Lleida B ho va intentar tot però va caure amb l’EFAC.ÒSCAR MIRÓN

El Lleida B no va poder amb un superior EFAC Almacelles en una tarda amb molt vent que va afectar la vistositat del partit (1-4). Els visitants, en el segon matx de Paco Vázquez a la banqueta, van mostrar la seua solidesa i major experiència. Els d’Almacelles es van emportar el duel amb un doblet de Joel Chiné i un altre d’Òscar Canadell i van sumar tres punts importants per col·locar-se a un sol punt del segon classificat, la Muntanyesa, que no va passar de l’empat a Gavà (0-0), i a sis del líder, un Manresa que també es va deixar punts a les Borges (1-1).

Durant els primers quaranta-cinc minuts, el Lleida va tenir el vent en contra i aquesta circumstància va ser ben aprofitada per l’EFAC per assetjar la porteria local. Jugant amb paciència i ofici, els roig-i-negres es van apropiar del control del joc i van intentar avançar-se en el marcador, van provar jugant des del darrere, buscant diagonals, atacant per les bandes, però al final el que els va donar resultat van ser les jugades d’estratègia.

El Lleida B, per la seua part, aguantava l’allau però donava mostres d’inferioritat física. En el minut 25 un córner servit per Roger Canadell va ser aprofitat per Joel Chiné, que va rematar de cap al punt de penal per establir el 0-1.

El Lleida B va provar de reaccionar i va arribar en diverses ocasions amb perill però Jordi Chiné, molt atent, va salvar en dos ocasions l’empat. La primera en un un contra un davant d’Angerri i a continuació rebutjant un bon xut des del lateral. Quan semblava que s’arribaria al descans amb el mínim avantatge visitant, un penal assenyalat per l’àrbitre va ser transformat per Joel Chiné en el 0-2 amb el qual va finalitzar la primera part.

Ja a la segona meitat i, malgrat jugar amb el vent en contra, els de Paco Márquez van sortir decidits a sentenciar aviat el matx. El Lleida B no ho va posar fàcil i va donar la cara avançant línies per atansar-se en el marcador. L’EFAC va aprofitar aquesta circumstància per buscar els espais i provar de sorprendre. Així en el minut 57, Òscar Canadell va aprofitar un rebuig després d’un bon xut de Juclà al travesser per marcar el 0-3 que sentenciava el xoc.

El Lleida B, malgrat tot, no es va rendir i als 60 minuts va obtenir el seu premi amb un gran gol de Soldevila que va retallar la diferència (1-3).

En l’últim tram de l’encontre, l’EFAC es va mostrar superior i va poder aconseguir una diferència més àmplia, però els seus davanters no van estar encertats en diversos un contra un que no van poder aprofitar.

Finalment i amb tot decidit, Òscar Canadell va tancar el marcador i el matx amb el seu segon gol en un xut des del lateral de l’àrea que es va colar pel pal llarg per convertir-se en el definitiu 1-4.

La victòria dóna una altra dosi d’autoconfiança als d’Almacelles, que van mostrar un gran rendiment i una evolució positiva. El pròxim compromís de l’EFAC els enfrontarà a l’Igualada al Municipal d’Almacelles.

Per la seua part el Lleida B viatjarà a Cambrils amb l’objectiu de continuar sumant els punts que necessita per escapar-se de la zona perillosa de la taula.