HOQUEI PATINS COPA DEL REI I DE LA REINA

El Barça, campió de la Copa del Rei

Resol a la segona part una final travada contra el Liceo || El Telecable Gijón, campió de la Copa de la Reina

El Barça Lassa celebra la consecució de la seua vint-i-tresena Copa del Rei, ahir a Reus.LUIS VELASCO/RFEP

El Barça Lassa va confirmar tots els pronòstics i es va adjudicar la vint-i-tresena Copa del Rei al superar a la final el Liceo (1-4), que partia amb l’handicap de les baixes dels germans Lamas.

El partit va quedar sentenciat als inicis de la segona part quan Pau Bargalló va resoldre un embolic davant la porteria de Malián.

Fins aleshores, el matx havia estat travat i amb poques ocasions, ja que tant un equip com l’altre estaven més pendents de no encaixar que d’avançar-se en el marcador. De fet, l’única ocasió clara en tot el primer període la va tenir Matías Pascual (19’).

Després del descans, Bargalló va marcar el primer gol i quan Gual va fer el 0-2 el partit va quedar absolutament dat. El Barcelona dominava àmpliament davant la falta de rotació gallega i Joao de penal i Pablo Álvarez van posar una distància insalvable en el marcador. Anteriorment es va disputar la final femenina, que es va adjudicar clarament el Telecable Gijón al superar el Cerdanyola per 7-3.