HOQUEI PATINS OK LLIGA

A punt per a la Final Four

Els jugadors del Llista celebren el definitiu 4-4.

Els jugadors del Llista celebren el definitiu 4-4.LLEIDA LLISTA

El Lleida Llista va arrancar ahir un bon punt a la pista del Reus (4-4) a l’últim partit abans d’afrontar la Final Four de la Europe Cup al pavelló municipal Onze de Setembre, prevista per als dies 27 i 28 d’aquest mes d’abril. Els d’Albert Folguera, que sempre van anar al darrere en el marcador, van tenir la serenitat i l’aplom d’igualar el lluminós cada vegada que el Reus s’avançava i van aconseguir l’empat definitiu a un minut del final per mediació de Roberto di Benedetto.

L’entrenador, Albert Folguera, havia apuntat durant la vigília que, al marge del resultat que es produís, el més important en aquesta visita al quart classificat de l’OK Lliga era finalitzar l’encontre amb bones sensacions abans d’intentar revalidar el títol europeu. I així va ser, el Llista es va veure de seguida al darrere en el marcador amb un 2-0 quan es complia el minut 9 del matx. Tanmateix, Andreu Tomàs, primer, i Candanedo, després, van equilibrar l’electrònic per arribar al descans amb 2-2. A la represa, de nou el Reus es va avançar amb un 3-2 que Roberto di Benedetto es va encarregar de neutralitzar. Els locals es van posar una altra vegada al davant, 4-3, però el jugador francès va tornar a restablir l’equilibri, aquesta vegada amb un 4-4 que ja seria definitiu.

Després del duel, Albert Folguera destacava que “sortim d’aquest partit amb molt bones sensacions. Estic content perquè l’equip ha estat intens i ha reaccionat en tot moment quan ells es posaven davant a l’electrònic”. El tècnic també es va referir al fet que el Llista està sent la bèstia negra del Reus aquesta temporada, on per exemple el va eliminar de la Copa del Rei sent l’equip amfitrió. “Ells estaven molt motivats, però de quatre partits no ens n’han guanyat cap aquest any.”