El Lleida B ja és de Segona

A falta d’una jornada, els de la Terra Ferma baixen després de caure al camp de la Muntanyesa || Als 68 minuts, el col·legiat va anul·lar un gol al filial blau, que hauria estat el de l’empat

Malgrat l’esforç, el Lleida B no va poder treure un bon resultat i va consumar el descens a Segona.ÀREA 11

Tercera derrota consecutiva d’un Lleida B que baixa matemàticament a Segona Catalana a una jornada per finalitzar la temporada, després de caure 2-0 davant de la Muntanyesa en un partit sense encert dels lleidatans. Els blaus van lluitar i ho van intentar fins al final, però l’encert més gran del conjunt barceloní va condemnar els de Jordi López a la derrota i al descens de categoria.

El Lleida B va saltar al camp sense complexos i va buscar el gol des del principi. Tanmateix, la Muntanyesa va ser un dur rival i no es va quedar enrere en el seu afany d’estrenar el marcador. Malgrat els intents, els minuts van anar transcorrent sense que es produïssin clares oportunitats de gol a les dos porteries. S’imposaven les defenses, però el Lleida B es resistia a anar-se’n al descans sense gols a favor en el marcador.

A mesura que es va anar atansant el final de la primera part, el joc es va endurir. Les accions d’atac van seguir escassejant malgrat que la Muntanyesa va equilibrar l’enfrontament amb algunes internades al terreny visitant encara que no van aconseguir generar perill a la porteria de Víctor Vidal. D’aquesta manera, la primera meitat es va acabar tal com va començar, 0-0.

Després del pas pels vestidors, l’equip dirigit per Jordi López va fer un pas al capdavant a la recerca del primer avantatge. Però de res no li va valer la intenció ja que, a més de la falta de punteria, al minut 58 el conjunt barceloní es va avançar aprofitant un error defensiu. Patxi va firmar l’1-0 i els blaus van acusar molt el gol els minuts posteriors. Malgrat la clatellada, el Lleida va continuar intentant-ho i als 68 minuts el col·legiat va anul·lar un gol al Lleida B, de Sebi, que hauria estat el de l’empat. Però el cop definitiu encara havia d’arribar, quan, enfilant la recta final del partit, el local Bauli va posar el 2-0 al minut 76, fent gairebé impossible que el Lleida B pogués treure un bon resultat de Nou Barris i, per tant, continuar somiant amb la salvació.

Però els blaus no van abaixar els braços i van lluitar fins al final. Van estar a punt d’escurçar distàncies en el marcador quan només faltaven quatre minuts per a la conclusió, amb un xut d’Angerri que va acabar estavellant-se al travesser.

En els últims minuts, el Lleida B ho va intentar de totes les maneres però la sòlida defensa barcelonina va evitar sobresalts. Al final, decepció majúscula en l’expedició lleidatana al consumar-se el descens matemàtic a falta d’una jornada per acabar la competició.

Jordi López: “Hem tingut les nostres opcions, però no ha pogut ser”

L’entrenador del Lleida B, Jordi López Mena, va comentar, després de la conclusió del partit, que “anàvem amb moltes ganes i il·lusió però l’equip, malgrat intentar-ho tot, no ha pogut guanyar”. “Estic orgullós de tots els meus jugadors perquè ho hem intentat fins al final”, va assenyalar.