FUTBOL PRETEMPORADA

Assaig general i triomf

El Mollerussa guanya el Torrefarrera amb gols d’Òscar Canadell (2) i Jofre a l’últim encontre de pretemporada, abans de l’estrena a casa diumenge vinent

Una acció del partit entre el Mollerussa i el Torrefarrera, ahir al Municipal.

Una acció del partit entre el Mollerussa i el Torrefarrera, ahir al Municipal.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa i el Torrefarrera es van enfrontar ahir en un amistós de pretemporada en què es van imposar els del Pla d’Urgell per 3-0, a l’últim assaig abans de debutar diumenge que ve a les 17.00 al Municipal contra el Vilanova. El xoc d’ahir es va retardar una hora a causa de la calor, factor que no va evitar que fos un partit molt disputat, amb el Torrefarrera a l’altura i mostres que serà un equip a tenir en compte a Segona Catalana aquesta temporada, ja que va donar molta feina als de Josep Maria Turull i fins i tot amb el marcador en contra no va deixar de lluitar.

Els gols no van arribar fins al segon temps. Jofre va inaugurar el marcador al minut 50 a l’aprofitar un rebuig del porter del Torrefarrera, i Òscar Canadell el va tancar amb dos gols a l’últim quart d’hora. El primer, rematant una falta amb un cop de cap molt ben dirigit a l’escaire, i el segon culminant una bona jugada de la davantera local.

Al primer temps, el joc es va desenvolupar al centre del camp i els dos equips van practicar un joc bonic i vistós. Després del descans, els locals van millorar i van fer gala d’un futbol de toc ràpid que va fer bones sensacions de cara a l’estrena de lliga, les tres primeres jornades de la qual les disputarà el Mollerussa com a local, davant del Vilanova, el Can Vidalet i el Vista Alegre.