Benzema, autor d’un doblet al primer temps, tira a porteria ahir durant el partit.EFE/EMILIO NARANJO

El Reial Madrid va tenir a l’abast recuperar l’autoritat perduda al Santiago Bernabéu, en un partit en el qual hauria pogut golejar gràcies a la inspiració de Benzema, que va impulsar la millora en una primera meitat de gran futbol, abans de pagar la relaxació quan va posar la ment en l’estrena a la Lliga de Campions.

Borja Mayoral, cedit al conjunt granota pel Madrid, i Gonzalo Melero van retallar distàncies al marcador en la segona meitat, però al conjunt blanc li va valer la renda aconseguida en la primera part amb el doblet del francès Karim Benzema (m.25 i m.31) i el gol del brasiler Casemiro, el 40, per imposar-se al Llevant per 3-2.

L’equip de Zidane va dur a terme uns bons 45 minuts inicials, però va sortir desendollat després del descans, potser pensant ja en el duel de Lliga de Campions de dimecres vinent contra el París Saint-Germain.

Mayoral, al 48, i Melero al 74, van fer creure al Llevant, però els va faltar un gol per aconseguir l’empat, que va impedir Thibaut Courtois en el temps afegit a rematada de cap de Rubén Vezo. L’encontre, a més, va ser el debut de Hazard en partit oficial amb el Reial Madrid, després de superar una lesió al recte anterior de la cuixa esquerra, i va intentar el seu gol fins i tot en dos ocasions, i va deixar mostres del que pot aportar la resta de la temporada.