Nova patacada a casa

El Mollerussa perd amb el Vista Alegre, que ja guanyava 0-2 al minut 21 || Els visitants van tenir premi gràcies a la seua efectivitat i els del Pla sumen la segona derrota en tres partits

Roger Canadell porta la pilota, ahir durant el partit al Municipal de Mollerussa.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va encaixar ahir la segona derrota de la temporada davant del Vista Alegre (1-3), que es va endur el premi gràcies a una gran efectivitat en un partit igualat, malgrat el marcador, però que es va anar posant lleig per als de casa a mesura que passaven els minuts. El 0-2 al descans ja era una llosa molt pesada, però el tercer gol visitant al cap de pocs minuts de reprendre’s el joc va acabar de tombar els de Josep Maria Turull, que sumen tres punts al cap de tres jornades inicials, totes com a local.

La primera part va ser de domini altern, i el Vista Alegre va trobar aviat el seu botí. Pràcticament en la seua primera ocasió, Guillem va agafar l’esquena la defensa i va batre Joan Marc per inaugurar el marcador a favor del seu equip. I quan el cronòmetre amb prou feines assenyalava el minut 21, el central Peña establia de cap, a la sortida d’un córner, el 0-2. Allà va acabar el partit per a un Mollerussa que, en aquest primer temps, només va portar perill en les botes d’Òscar Canadell, que ho va intentar amb una rematada des de la frontal al minut 29 que va parar el porter visitant. El Vista Alegre tampoc no va tenir més arribades, ja que va aplicar el forrellat per tal de preservar un resultat d’or.

Però no van acabar aquí les desgràcies. Als cinc minuts de començada la segona part, el Vista Alegre va fer el 0-3 aprofitant una pilota a la frontal per enviar-la a l’escaire de la porteria de Joan Marc. El Mollerussa ja no va aixecar el cap. Encara que, bolcat en l’atac, només va poder retallar diferències amb un gol al 83, obra de Jofre, que va batre el porter en un mà a mà. Va ser l’única ocasió local materialitzada, malgrat que Roger Canadell, Surroca o Putxi també van tenir-ne. Derrota i males sensacions.

“No hem estat al nivell i cal fer autocrítica”

Després de la derrota, l’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, va dir que no van estar “al nivell” i que “no hem merescut” puntuar davant del Vista Alegre. “No hem estat bé i no hem tingut el control ni bones sensacions”, va explicar el tècnic, que va assegurar que és una derrota “més que merescuda” de la qual espera que serveixi per “fer autocrítica, sumar i créixer”. Malgrat reconèixer els errors, l’entrenador del Mollerussa també va dir que el Vista Alegre va tenir “molt de premi” i que “això és molt llarg i les coses canvien”.