El Pardinyes suma contra l'Hospitalet la segona victòria a la LEB Plata

Els barcelonins estaven invictes a la seua pista

Una acció del partit d’ahir entre l’Hospitalet i el Pardinyes.

Una acció del partit d’ahir entre l’Hospitalet i el Pardinyes.CB PARDINYES

L’Ilerdauto Pardinyes va aconseguir ahir davant de l’Hospitalet, que arribava al partit invicte a la seua pista, la segona victòria a la LEB Plata gràcies a un palmeig a l’últim segon de Carlos Gasque (79-81).

Els lleidatans van sortir sense complexos i transcorreguts quatre minuts el parcial ja era de 0-7. L’Hospitalet va aconseguir eventualment entrar en el matx, però els grocs es van mantenir ferms per seguir davant al final del quart (10-17).

El segon parcial va començar com havia acabat el primer, amb el Pardinyes dominant, encara que amb el pas dels minuts el xoc va anar igualant-se. La presència física dels jugadors barcelonins els va permetre visitar la línia de tirs lliures en múltiples ocasions, cosa que els va atansar en el marcador malgrat la falta d’encert en tir de camp.

Tot i així, una falta tècnica a la banqueta local va descentrar els jugadors de l’Hospitalet, situació que els de Gerard Encuentra van aprofitar per tornar a escapar-se. Al descans, doncs, el Pardinyes es mantenia al davant (34-41).

Els lleidatans no es van encongir després del pas pels vestidors i, liderats per un inspirat Raúl Lobaco, van ampliar l’avantatge fins al 35-55 a l’equador del quart. Tanmateix, un temps mort del tècnic local va donar inici a la reacció dels barcelonins.

Després d’un últim quart en què el desgast físic va fer estralls entre els de Gerard Encuentra, en bonificació ja a falta de 4 minuts, l’Hospitalet va aconseguir empatar el duel. Restaven vuit segons de partit quan els locals van empatar des del tir lliure. L’última pilota se la va jugar Wendell Davis, que no va encertar en el seu llançament, però Carlos Gasque, molt atent, va palmejar la pilota en un gest que va valer un triomf per al seu equip.