Un Tàrrega de dos cares empata contra el Vilanova

Els locals van tenir uns minuts inicials i finals molt bons || El Vilanova es va mostrar superior als locals entre l’1-1 i el 2-2

Una acció del partit jugat ahir a Tàrrega.

Una acció del partit jugat ahir a Tàrrega.X. SANTESMASSES

El Tàrrega va tenir un partit molt complicat davant d’un bon Vilanova al qual, tanmateix, hauria pogut derrotar en els instants finals del duel (2-2).

Els homes d’Edu Berrocal van començar de la millor forma ja que, quan tan sols havien passat cinc minuts des del xiulet inicial, Roger va marcar l’1-0 superant per alt el meta Javi després d’haver guanyat l’esquena a la defensa visitant.

El Tàrrega va alternar fases de bon joc amb altres en les quals es va veure superat pel Vilanova

La segona ocasió clara per als locals va arribar en el minut 18. Maikel a punt va estar de premiar la traça del seu equip amb un altre gol, però la seua rematada es va estavellar al pal. A partir de llavors, el Vilanova va reaccionar i va assumir el domini de la pilota.

Fruit de la davallada en el matx del Tàrrega va arribar l’empat visitant per mitjà d’una pena màxima transformada per Aleix (27’). Amb el resultat d’1-1 es va arribar al final de la primera part.

Després del descans, el partit va prosseguir pels mateixos camins, amb un Tàrrega desconcertat davant d’un Vilanova superior que es va posar al davant en el marcador en el minut 61, gràcies a un gol de Rafa, que va aprofitar la falta de contundència dels defensors locals (1-2).

Va ser llavors quan el Tàrrega es va despertar i va començar a practicar un bon joc, acompanyat de diverses ocasions clares de gol. Primer Omar, en el minut 63, després Joni en el 71 i, més tard, Salinas (73’), que va ser objecte de penal. Omar va ser l’encarregat de fer pujar el 2-2 al marcador des dels onze metres.

El Tàrrega no va cessar en el seu afany per aconseguir la victòria davant del Vilanova fins al xiulet final i li va faltar poc per aconseguir-ho, ja que Omar, en el minut 85, va estar a prop de batre el porter visitant, però la rematada no va veure porteria per escassos centímetres. Malgrat l’esforç i el bon joc local en els últims minuts, el marcador ja no es va moure.

“Hem tingut dos fases bones i una de dolenta” El tècnic del Tàrrega, Edu Berrocal, es va mostrar contrariat per l’empat: “No hem fet un bon partit, no hem estat còmodes”, va dir. Va matisar que “hem tingut tres fases: La primera ha sigut bona, amb ocasions, però la segona ha arribat després del seu empat i hem estat estar despistats i imprecisos. La tercera ha sigut amb el nostre segon gol, en què hem tornat tornar a jugar bé.” “Ens quedem amb un regust estrany. Hem de reflexionar per continuar avançant.”