L’Alcarràs no va poder mantenir la reacció i va acabar perdent.

L’Alcarràs no va poder mantenir la reacció i va acabar perdent.ÁREA 11

L’Alcarràs es va emportar una golejada (6-2) en la visita al camp del Vilanova i la Geltrú, que també es trobava a la zona baixa de la taula.

Es presentava un encontre igualat entre dos conjunts necessitats de punts i que, amb molta probabilitat, lluitaran per no descendir a Segona Catalana. Els locals, que travessen la seua millor ratxa, no van donar cap opció a un Alcarràs que molt ha de millorar si no vol descendir el pròxim mes de juny. El duel va tenir moltes anades i vingudes i les defenses no van estar a l’altura del que el partit demanava.

El primer temps va començar amb intercanvi de cops i sense que cap equip pogués tenir el control complet del cuir. Tot va canviar quan es va arribar al minut 20 del joc i el conjunt local es va avançar al marcador amb una diana que va deixar tocat un Alcarràs amb molts problemes per sumar punts quan comencen perdent. El cop va ser doble, perquè pocs instants després va arribar el segon gol de la tarda per als locals. Un gol que deixava encara més tocat l’Alcarràs quan encara quedava més d’una hora de joc. La reacció va arribar aviat amb una diana des dels onze metres de Cendrós, que va posar el 2-1 poc abans del descans per donar esperances a l’Alcarràs.

Després del pas pels vestidors va arribar la reacció visitant amb el gol de l’empat (2-2) gràcies a una rematada de Pere Galcerán. Però encara que l’Alcarràs va aconseguir el més difícil, va ser un mer miratge. El Vilanova no es va fer enrere i va tornar a avançar línies, amb la qual cosa va aconseguir un resultat voluminós.

Els locals van anotar quatre gols en poc més de vint minuts per tancar l’encontre (6-2), de manera que deixaven sense sumar, una jornada més, l’Alcarràs.

“A partir de l’empat tot ens ha anat del revés”

El tècnic de l’Alcarràs, Josep Maria Espasa, es va mostrar preocupat per la derrota patida davant del Vilanova i la Geltrú (6-2), no tant pel partit si no per l’efecte en la moral dels jugadors després de la falta de bons resultats aquesta temporada. “Amb el 2-0 en contra, ens hem trobat amb un penal que ens ha ficat de nou al partit i, després d’una bona sortida, hem pogut fer un segon gol que ens ha donat esperances”, va assenyalar. “Després de quatre derrotes seguides, la moral està tocada i hem de ser humils per poder corregir els errors i per poder seguir tenint la il·lusió competitiva”, va afegir el tècnic.