ELS DETALLS

Al Tàrrega li va faltar ambició

Els blaugranes cauen per la mínima davant d’un Viladecans que va disposar d’ocasions per golejar || Aquesta derrota contra un rival directe els atansa a la zona perillosa de la classificació

El Tàrrega es va mostrar mancat d’idees durant tot el partit i va acabar caient per la mínima a Viladecans.ÁREA 11

La falta d’intensitat del Tàrrega li va passar factura amb una derrota per la mínima que hauria pogut ser molt més àmplia si el seu rival, el Viladecans, hagués aprofitat millor les oportunitats que va tenir al llarg del partit. Els d’Edu Berrocal van despertar-se tard i va valer el gol d’Osorio a la primera part.

Des de l’inici va ser el Viladecans el que va posar més intensitat en el joc davant d’un Tàrrega molt més conservador i reservat.

No va tardar a arribar el premi a l’atreviment ofensiu dels locals. Osorio, en el minut 14, va sorprendre Pont amb un xut des de fora de l’àrea que va significar l’1-0 després de culminar un ràpid contraatac. El Tàrrega va buscar l’empat en un llançament des de fora de l’àrea de Bañuelos en el 35 que va acabar perdent-se per poc.

Després del descans s’esperava un Tàrrega molt més valent i ofensiu. Malgrat això, el que va generar la primera oportunitat de gol va ser el Viladecans en el minut 50, però Pont va evitar el perill. A la zona de creació del Tàrrega li va costar massa elaborar jugades d’atac. Al 70, Ochoa va estar a prop de sentenciar al culminar una bona jugada d’equip dels locals, però la pilota va sortir fregant el pal.

Amb el pas dels minuts, l’equip d’Edu Berrocal es va anar descomponent i això va donar ales al rival, que va seguir disposant d’ocasions per posar fi a la resistència visitant. Pont va tornar a ser el salvador del seu equip a l’intervenir amb molt d’encert una rematada de cap d’Osorio quan ja es cantava el 2-0 en el minut 78. Dos minuts abans, el Tàrrega s’havia quedat amb un jugador menys al terreny de joc per l’expulsió de Molina, amb la qual cosa els blaugranes, a més, es van quedar en inferioritat a la recta final del xoc. Així les coses i amb tot encara per decidir, els locals es van mostrar dominadors i el Tàrrega només va jugar a remolc sense trobar inspiració. El Viladecans va perdonar en diverses ocasions que va tenir per ampliar la renda i els d’Edu Berrocal, que també van tenir alguna aproximació a la meta de Pérez a la part final del partit, no van tenir prou punteria i van facilitar que els locals poguessin mantenir la porteria a zero fins al xiulet final. Amb aquesta derrota davant d’un rival directe per eludir el descens, el Tàrrega és tretzè en la classificació, empatat a 28 punts amb el Martorell, que ocupa la plaça de promoció de descens.

“Ha sigut un partit poc vistós i ningú l’ha pogut governar”L’entrenador del Tàrrega, Edu Berrocal, va declarar després del partit: “Ha sigut poc vistós, ningú l’ha pogut governar. El Viladecans ha gestionat el resultat.” Sobre el seu equip, va dir: “No hem trobat la manera d’atacar i hem tingut alguns problemes en defensa.” Va finalitzar assenyalant que “les ocasions han arribat en desajustos defensius. La segona part ha estat més oberta i hem tingut ocasions, però ells han matat el partit a la contra i en superioritat”.