HOQUEI LLIGA CATALANA

Estrena amb derrota

El Llista perd contra l'Igualada a l'anada de vuitens, disputada a l''exili' de Mollerussa, i haurà de remuntar demà || L'equip d'Albert Folguera va estar molt a prop d'empatar a la recta final

Sergi Duch, jugador del Lleida Llista, condueix la bola davant de la pressió d’un rival de l’Igualada.JOAN GÓMEZ

El Lleida Llista no va poder inaugurar la pretemporada amb triomf i va caure ahir a l’exili de Mollerussa davant l’Igualada (3-4) al duel d’anada dels vuitens de la Lliga Catalana, un resultat que obliga l’equip que dirigeix Albert Folguera a remuntar a la tornada, que es disputa demà (12.00). Va ser un duel entretingut, en què el conjunt llistat va oferir bones sensacions malgrat que fa tot just dos setmanes que s’entrena i que ja acumulava gairebé sis mesos sense competir. Però va ser l’Igualada el que es va encarregar d’estrenar el marcador als 3 minuts amb una diana de Pla. Malgrat el gol en contra, el Llista es va mostrar dominador i el matx va entrar en una fase d’igualtat que va deixar els gols per a la segona meitat. Bars va augmentar la renda per als visitants als 27 minuts. De nou un gol als primers compassos, davant el qual el Llista va saber reaccionar a través d’Andreu Tomàs. Va poder empatar el conjunt lleidatà, però va ser l’Igualada el que va mostrar-se més encertat amb el tercer i quart gol, obra de Pla i Yeste. A falta de 13 minuts per al final del partit, el marcador reflectia un 1-4 massa ampli per al que s’estava veient a la pista i el Llista es va encarregar de corregir-lo. Andreu Tomàs va marcar el segon gol del seu compte particular i a 2 minuts del final, Vives va establir el 3-4. El conjunt d’Albert Folguera va tenir una última falta directa, que no va poder aprofitar per empatar el duel i deixa el desenllaç de l’eliminatòria per demà.

Suspesa la Copa, que havia de jugar el Vila-sanaLa Federació Espanyola de Patinatge, amb l’ajuntament de la Corunya i el Liceo, van acordar ahir la cancel·lació de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei patins, que havien de disputar-se a la ciutat gallega del 17 al 20 de setembre, a causa de la situació sanitària actual amb la Covid-19. Aquesta competició l’havia de disputar el Vila-sana, classificat al finalitzar la primera volta de l’OK Lliga Femenina. També es va acordar que la Copa del 2021 es disputarà al pavelló de Riazor entre els dies 17 i 21 de març.