El Lleida cau per la mínima a Llagostera (1-0)

El Lleida cau per la mínima a Llagostera (1-0) després d'encaixar un gol a pilota parada al començament i és incapaç de remuntar el partit || Els de Molo van anar de menys a més i van dominar la segona part, però no van tenir encert en la rematada

Acció que va acabar amb el gol del Lleida, a la recta final del partit, ahir a l’estadi Johan Cruyff.CARLES MIRANDA

El Lleida va encaixar a Llagostera una dolorosa derrota (1-0), que és ja la quarta consecutiva en un desplaçament de Lliga aquesta temporada, cosa que segons els resultats que es produeixin avui pot descavalcar-lo dels llocs de privilegi de la classificació. Un matiner gol, abans del primer quart d’hora, en una jugada a pilota aturada –en aquest cas un córner–, va impedir als de Molo poder puntuar.

I no serà perquè no estiguessin avisats. Els d’Oriol Alsina saben aprofitar com ningú les reduïdes dimensions del seu terreny de joc, per fer que passin molt poques coses en els partits, amb constants faltes –40 al llarg dels 90 minuts més l’afegit– i fores de banda –més de 50–, la qual cosa provoca un constant intercanvi de cops en el qual el rival acaba sempre sent el més perjudicat.

El Lleida no va ser una excepció. Va controlar el joc, va pressionar més i millor i, a més, va rematar més vegades que el Llagostera, però va acabar sentenciat amb un gol als 13 minuts de partit, en un córner llançat per Cortés, que va ser rematat de cap pel central Julen Monreal, sumat a l’atac i que va superar els centrals lleidatans. I encara hauria pogut aconseguir el 2-0 en una rematada en semifallada de Sasha (32’) que van desbaratar Simic, en primera instància, i Pau Torres, en segona, agafant la pilota.

En aquest període, al Lleida se li va entravessar el sistema de joc local. Els seus constants desplaçaments llargs, units a les incessants interrupcions de joc, van fer que les combinacions blaves –ahir blanques– resultessin infructuoses davant del porter Marcos. Tan sols una bona rematada de Raúl (10’) i una altra de Quim Araujo (22’) van aconseguir inquietar-lo. La primera va acabar marxant per la línia de fons i la segona va ser aturada pel porter gironí, sense gaires problemes. I així es va arribar al descans, amb tot per decidir.

Torras intenta superar un jugador del Llagostera, en una acció del matx d’ahir.

Torras intenta superar un jugador del Llagostera, en una acció del matx d’ahir.CARLES MIRANDA