Tres punts importants per a un bon Alcarràs

Aquest és l’onze inicial que va saltar a la gespa ahir al Municipal d’Alcarràs.

Aquest és l’onze inicial que va saltar a la gespa ahir al Municipal d’Alcarràs.JOSEP ANTONI MORENO

L’Alcarràs es va estrenar en aquesta represa de la temporada amb una important victòria amb el Sant Just. Tots els gols es van aconseguir en una primera meitat molt moguda en què els locals van dominar el rival.

L’equip lleidatà va sortir decidit a la recerca del rival i va aconseguir la recompensa al minut 19, quan el davanter Gausso establia l’1-0 en el marcador. Els locals van seguir insistint davant de la porteria visitant i al minut 33 ampliaven la renda per mediació de Pau Sánchez.

Va ser una primera meitat en la qual l’Alcarràs va mostrar una molt bona imatge. Tanmateix, al temps afegit del primer període, el Sant Just aconseguia reduir distàncies per mediació de Palaus.

A la segona meitat, els locals van reclamar penal a unes mans a dins de l’àrea del Sant Just, però l’àrbitre no va concedir la pena màxima. Els minuts van anar passant amb l’exigu triomf per 2-1, tot i que l’Alcarràs va merèixer emportar-se els tres punts. Els lleidatans aconsegueixen, d’aquesta forma, encarar la pròxima jornada amb les millors sensacions.