HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Descens matemàtic

A falta de dos partits, l'Associació baixa al caure amb l'Elda

Les jugadores de l’Associació saluden el públic després del partit.

Les jugadores de l’Associació saluden el públic després del partit.MAGDALENA ALTISENT

L’Associació Lleidatana va caure ahir en un bon partit contra l’Elda valencià (22-23) i va confirmar matemàticament el descens de Divisió d’Honor Plata. Les de Miroslav Vujasinovic, que encara tenen dos partits per jugar, ho van donar tot davant del cinquè classificat, però tan sols la falta d’encert de cara a porteria i la gran actuació de la portera rival, Nerea González, van evitar que l’Associació puntués.

L’encontre va començar amb una Associació molt intensa en l’apartat defensiu. En el minut 15 les lleidatanes només havien encaixat 6 gols, malgrat que els seus números golejadors encara eren més pobres. Dos gols van aconseguir en aquell temps les de l’Associació, que van topar amb una encertadíssima portera rival, que va parar el 70% dels llançaments de les lleidatanes.

Amb el pas dels minuts les de Vujasinovic van anar millorant i mai van deixar que el rival s’escapés. Al descans el marcador era de 7-1 i després de la pausa van aconseguir retallar la distància amb un parcial de 0-3 (10-12 en el minut 5). Després d’uns minuts d’intercanvi de parcials al final, les lleidatanes van poder col·locar-se a un gol a falta de 20 segons. En la següent jugada, tanmateix, no van aconseguir robar la pilota, la qual cosa va confirmar la derrota i el descens de l’Associació.