El Força Lleida perd a Melilla (67-61) i consuma el seu descens

L’ICG Força Lleida ha consumat aquest migdia el seu descens a la categoria de LEB Plata en perdre per sis punts (67-61) a la pista del Melilla, un rival que també es jugava la vida. L’equip lleidatà havia de guanyar i esperar resultats d’altres equips per salvar-se, però ni tan sols ha aconseguit el que sí que estava a la seua mà. El partit ha estat marcat per la tensió, amb els dos equips conscients que perdre significava baixar. En el primer quart, els locals han arrancat millor, amb un parcial d’11-5 en els quatre primers minuts. El Força Lleida ha intentat reaccionar, però els deu primers minuts han acabat amb set punts d’avantatge per a la Melilla (22-15). En el segon quart, els jugadors de Gustavo Aranzana han aconseguit parar als locals i han estat més encertats en atac, la qual cosa els ha servit per equilibrar el marcador empatant a 30 quan faltaven dos minuts per al descans. Un parcial de 0-5 final ha permès al Força Lleida anar als vestidors per davant al marcador (30-35). En l’inici de la segona part, semblava que els d’Aranzana podrien trencar el partit, ja que als tres minuts havien augmentat l’avantatge a 8 punts (34-42). Tanmateix, les cistelles han deixat d’entrar i el Melilla ha donat la volta al marcador als 7 minuts (46-45), i el tercer quart ha finalitzat amb un punt d’avantatge per als locals (50-49). La igualtat s’ha mantingut en els primers compassos de l’últim i decisiu quart, i a falta de quatre minuts del final el Força Lleida estava dos punts per darrere (58-56). Però llavors el Melilla ha donat una petita estirada fins el 63-58 a falta de dos minuts. Encara que la diferència era salvable, el Força Lleida ja no ha aconseguit remuntar i ha acabat sumant una derrota que certifica el seu descens.