Fàcil estrena del Madrid

L'equip d'Ancelotti va golejar l'Alabès a la segona part gràcies al seu contundent punch || Doblet de Benzema que van completar Nacho i Vinicius

Jugadors del Madrid celebren un dels gols.

Jugadors del Madrid celebren un dels gols.EUROPA PRESS

El Cadis va igualar al temps afegit el Llevant (1-1), amb un gol de l’uruguaià Espino, que va equilibrar el que havia aconseguit Morales per a l’equip visitant al primer temps.

palma

El Mallorca, acabat d’ascendir a Primera, va sumar un valuós punt a Son Moix davant del Betis, un adversari molt exigent.

vitòria

El Reial Madrid va debutar a la Lliga Santander amb una fàcil victòria (1-4) contra el Deportivo Alabès, gràcies al punch que va demostrar a la segona part i liderats per Benzema, que va firmar un doblet. Carlo Ancelotti va obrir el segon mandat a la banqueta del Madrid amb tres punts i una actuació correcta. Malgrat que l’Alabès va plantar cara, també va cometre errors en defensa, que va pagar molt cars.

Benzema, referent ofensiu dels blancs en anteriors campanyes i gairebé en exclusiva en l’última, va obrir el marcador en societat amb un Hazard que va deixar bones sensacions, Nacho va marcar el segon, el gal va sentenciar i Vinicius va tancar el compte en el temps de prolongació. LaLiga és el gran objectiu d’Ancelotti. El seu equip es va mostrar com un bloc ferm en ple rodatge, amb molts jugadors que disputaven els primers minuts, sense pretemporada i amb missatges d’il·lusió al madridisme en esclats de Hazard i Bale.

L’únic fitxatge, David Alaba, va aparèixer amb ofici per una zona inesperada, el carril esquerre davant les baixes de Ferland Mendy i Marcelo. L’Alabès, amb dos ocasions de Pere Pons i Luis Rioja, hauria pogut anar-se’n amb avantatge al descans, però els locals no van encertar. Fins i tot el col·legiat es va veure obligat a consultar el VAR després d’una mà dins de l’àrea de Lucas Vázquez, que van declinar des de la sala de videoarbitratge.

Sí que va marcar de penal a la segona, però el partit estava sentenciat..