BÀSQUET PRETEMPORADA

Espectacle ACB a Lleida

El Joventut supera el Manresa 73-84 en un amistós disputat al Barris Nord || L'encert en el tir exterior dels de Badalona va condemnar els del Bages

Els jugadors del Baxi Manresa i del Joventut van posar junts al final del partit, amb Ignasi Amor i Albert Aliaga.JAVI ENJUANES

L’espectacle de l’ACB va tornar ahir al Barris Nord de Lleida. El Baxi Manresa i el Joventut de Badalona van disputar al recinte lleidatà un amistós de pretemporada, davant de prop d’un miler d’espectadors, amb nombrosa assistència dels aficionats manresans, que no van deixar d’animar el seu equip. La victòria se la va emportar el Joventut per 73-84, després d’un duel en el qual sempre van anar al davant en el marcador.

El Joventut va sortir molt endollat al partit i va aconseguir distanciar-se a l’electrònic gràcies a l’encert en el tir exterior. En aquesta faceta va destacar Brandon Paul, que va anotar sis triples. El Manresa, a més, va tenir problemes durant els primers minuts per anotar, cosa que va propiciar que el primer quart finalitzés amb un resultat de 13-20 per als de Badalona.

. Al segon quart es va mantenir la tònica, amb un Juventut molt encertat i un Manresa que no podia frenar el rival. Al descans es va arribar amb 30-45 a favor dels de Badalona. El Manresa sí que va reaccionar després del descans i va aconseguir evitar que el rival continués ampliant l’avantatge. De fet, es va adjudicar el quart per 21-18. A l’últim tram, l’equip del Bages va aconseguir atansar-se a 8 punts a falta de tres minuts (71-79), però el Joventut es va mantenir ferm i va acabar enduent-se el partit per 73-84.