FUTBOL PRETEMPORADA

Victòria del Mollerussa

L'Alpicat va mostrar un bon nivell amb un rival que juga a la Primera Catalana || Un gol de Sidibe als 23 minuts va sentenciar el partit a favor dels del Pla

Una acció del partit que van jugar ahir Alpicat i Mollerussa.

Una acció del partit que van jugar ahir Alpicat i Mollerussa.ALBERT FERNÁNDEZ

Alpicat i Mollerussa van oferir ahir un partit d’alt nivell en el qual tots dos equips van demostrar trobar-se en el tram final de la preparació a les respectives lligues, la Segona Catalana els del Segrià i Primera Catalana els del Pla d’Urgell.

El partit, jugat de tu a tu, es va decidir a favor dels d’Alexis Pintó gràcies a un gol de Sidibe als 23 minuts. A la primera part el Mollerussa va tenir la possessió i li va donar un ritme alt al partit.

Malgrat tot, l’Alpicat va plantar cara, encara que tenia algunes baixes importants.

La primera ocasió la va tenir Vendrell, als 18 minuts, però la seua rematada la va desviar a córner Adrià. Poc després va arribar l’únic gol de l’encontre.

La defensa local no va aconseguir rebutjar una pilota penjada i Sidibe, ben col·locat, va marcar el 0-1 (23’).

A la segona meitat el joc va estar més disputat, encara que amb poques ocasions clares de gol. El Mollerusa va tenir a prop el 0-2 amb sengles rematades que es van estavellar al pal.

L’Alpicat va buscar el gol fins al final, sobretot arran de l’expulsió del porter visitant, però el marcador ja no es va moure.

El Solsona es veu superat 2-0 pel Joanenc, de Segona Catalana El Solsona, al segon dels tres partits amistosos programats per aquesta setmana, va perdre per 2-0 al camp del Joanenc, de Segona Catalana. El tècnic del Solsona, Víctor Vera, va donar minuts a tots els jugadors. L’equip de Sant Joan de Vilatorrada va estar millor durant la primera part, en la qual va anotar els dos gols.