PIRAGÜISME ESLÀLOM

Chourraut, vuitena a la final de la Copa del Món

Sorribes es va quedar fora de la final de K1

Maialen Chourraut durant la final de K1 a Pau, on acaba la Copa del Món d’eslàlom.PLANET CANOE

Maialen Chourraut va firmar ahir la vuitena posició a la final de la Copa del Món d’eslàlom, que es disputa a França, en una jornada en què els palistes de la selecció estatal no van poder repetir els resultats de la Seu. Chourraut sí que va aconseguir l’accés a la final de K1 amb el segon millor crono, però la lleidatana Laia Sorribes en va quedar fora a l’acabar vint-i-tresena a semifinals i la basca Miren Lazkano va ser la 28. L’andorrana Mònica Dòria, del Cadí CK, va ser vuitena i va entrar a la lluita per les medalles, però a la final va quedar desena després de saltar-se una porta.

Al K1 masculí, els tres representants estatals es van quedar a semifinals. David Llorente va ser quinzè, Joan Crespo 24 i Pau Etxaniz, 32.. Avui es disputen a Pau les semifinals de C1, amb la participació dels lleidatans Núria Vilarrubla i Miquel Travé. Vilarrubla va aconseguir el pas directe a semifinals divendres amb el segon millor crono, Miren Lazkano va ser sisena i Klara Olazabal, desena. En C1 masculí, Travé, medalla d’or a la prova de la Seu, va firmar el millor temps dels 42 palistes.