El Barça recupera el gol i remunta al València

Ansu Fati és titular i Agüero disputa els seus primers minuts de Lliga

Ansu Fati, que va ser titular, celebra el primer gol del Barça davant del València.AFP7 / EUROPA PRESS

El Barça, amb Ansu Fati com a titular des que va tornar de la lesió, va recuperar ahir la pegada per derrotar (3-1) el València, que es va avançar en el marcador i va plantar cara al conjunt blaugrana, però va sucumbir al major encert ofensiu del seu rival. Ansu va avisar en la primera jugada, entrant com un punyal des de la banda esquerra. Però la defensa valencianista va enviar a córner el primer xut.

En un altre córner, Gayà va rematar amb l’esquerra un rebuig de la defensa blaugrana que sorprenia Ter Stegen als 5 minuts per col·locar el 0-1. Però Ansu Fati va empatar poc després, en una combinació amb Memphis liquidada amb un cop amb la dreta des de la frontal. Quan Ansu es disposava a marcar el segon poc abans d’arribar al descans, Gayà el va fer caure a l’àrea i el 2-1 el va transformar Memphis des del punt de penal.

Countinho va posar a prova Cillessen a la segona meitat i el València va vorejar l’empat amb una falta llançada per Maxi Gómez. Però el Barça va sentenciar a falta de cinc minuts del final, quan Countinho, lliure de marca, va rematar a gol una assistència de Dest, en una jugada que ell mateix havia començat. Després del tercer gol dels blaugrana, Koeman va donar entrada a Sergio Agüero, que va disputar els seus primers minuts a la Lliga, substituint Dest.